Byggeplass i massivtre

Limtre er et bærekraftig byggemateriale laget av sammenlimte trelameller med høy styrke og stabilitet. Splitkon sitt standard sortiment består av ulike dimensjoner tilpasset byggeprosjekter med ulike behov.

Limtre standard sortiment

Se vårt standard sortiment av limtreprodukter – eller gå til vårt bestillingsskjema.

Standard limtre

Standard limtre lagerføres både i gran og i impregnert furu. Standard lagerførte dimensjoner er bredder fra 42-165 mm (gran) og høyder fra 90-630 mm. Standard limtre benyttes først og fremst til konstruksjonsformål, som bærende bjelker og søyler. Bjelkene i gran leveres i fasthetsklasse GL 30 C og produseres i henhold til gjeldende europeiske standarder.

Høyde 90mm – 630mm

Bredde42mm – 165mm

impregnert limtre
Impregnert limtre

Impregnert limtre består av furu i fasthetsklasse GL 28 C. Impregneringen er i klasse AB, som betyr at impregnert limtre garantert står fint i 25 år uten noen annen behandling.

Høyde 90mm – 400mm

Bredde90mm – 140mm

limtrepanel
Limtrepanel

Limtrepanel finnes som standard med stående og liggende profil, i bredder på 200 mm og 300 mm. Stående profil leveres i lengder på 4,8 meter uten endepløying. Liggende profil leveres i lengder på 4,8 meter med endepløying. Limtrepanel kan fås i lengre lengder ved bestilling.

Limtrepanel er tørket ned til 12 % fuktighet og kan tilbys ferdig overflatebehandlet. Den dobbeltfalsede utførelsen og de store breddene gjør montasjearbeidet raskt og effektivt.

25x200mm Liggende Lengde: 4800mm

25x300mm Liggende Lengde: 4800mm

25x300mm Stående Lengde: 6000mm

s-bjelken limtre
S-bjelken

S-bjelken leveres i fasthetsklasse GL 28 C og med en overflate som er beregnet for innbygging. S-bjelkene benyttes også gjerne som stendere der kravet til isolasjonstykkelse krever stor konstruksjonsdybde.

Det er i hovedsak 36 og 48 mm som benyttes i ordinære konstruksjoner. S-bjelkene kan bearbeides og pre-cuttes slik at montasjetiden reduseres betraktelige. S-bjelken finnes også på lager som ferdige modullengder.

Smale tverrsnitt 48 x 225/270/315/360/405/450mm

Bestillingsskjema limtre

Fyll ut feltene og send oss en forespørsel. *Må fylles ut

"*" obligatorisk felt

Om bestillingen

Om deg

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om våre løsninger i massivtre og limtre? Vi har svarene! Ta kontakt, så hjelper vi deg med råd, veiledning og tilpassede løsninger for ditt prosjekt.

Hva er limtre?

Et formbart og estetisk materiale. Limtreets formbarhet, den høye bæreevnen i forhold til vekt og de unike estetiske egenskapene, har gitt limtre en viktig plass innen arkitektur og design.

Uendelige muligheter for bearbeiding
Prosjektlimtre bearbeides ut fra spesifikasjoner i prosjektet, som for eksempel montasje av stålbeslag, skrulimte bjelker og fagverk. Avansert CNC-teknologi gis oss uendelige muligheter innen bearbeiding av limtre, og en presisjon som er på millimeternivå.

Trenger du limtre til større prosjekter?

Limtre egner seg godt for komplekse og store bygg med høye krav til ytelse og estetikk.

Fagverk i limtrehallen til Splitkon