Skole og barnehager

Massivtre og limtre er bærekraftige byggematerialer som virkelig har gjort leksa si. De gir trygge, miljøvennlige bygg med naturlig inneklima som inspirerer til lek og læring i varme omgivelser.

Massivtre og limtre skaper trygge, varme og bærekraftige læringsmiljøer

Naturlig sunt inneklima

Massivtre og limtre skaper et sunt og naturlig inneklima som bidrar til bedre trivsel for både barn og ansatte. Materialene er ikke bare robuste og sikre, men har også naturlige brannegenskaper som forsinker spredning av brann.

Den varme, naturlige følelsen av tre gir også et estetisk og beroligende miljø som kan skape et varmt og godt miljø selv på rektors kontor.

Tegninger av løvtrær og rengbueparaplyer
Tribune i massivtre

Miljøvennlig og bærekraftig valg

Bygging med massivtre og limtre reduserer CO2-utslippene sammenlignet med byggematerialer som stål og betong. Skoler og barnehager bygget i tre fungerer som karbonlagre, samtidig som materialene er fornybare, noe som gjør dem til et bærekraftig valg for fremtiden.

Treverkets naturlige egenskaper bidrar til et stabilt inneklima, som skaper et komfortabelt og sunt miljø – ideelt for barns læring og utvikling. Dette gir ikke bare miljømessige fordeler, men også et stimulerende læringsmiljø som fremmer trivsel.

Andre bruksområder

Massivtre og limtre er allsidige materialer som passer til en rekke moderne byggesystemer, fra boliger og næringsbygg til broer og offentlige konstruksjoner. Materialene gir både styrke og fleksibilitet, samtidig er tre det mest miljøvennlige byggematerialet vi har.

Les mer om andre bruksområder og fordelene ved å bruke Splitkon på ditt neste prosjekt.